Olemme ylpeitä tarjoamastamme palveluista ja tuotteista!

Kiireetön ambulanssipalvelu

Kun läheisesi on siirrettävä tilojen välillä tai hänellä on erityinen ambulanssikuljetuksen tarve, me voimme auttaa. Tarjoamme kiireetöntä ambulanssikuljetusta muun muassa kodin, hoitolaitosten, sairaaloiden sekä hoivakotien välillä. Tilausnumerossa puheluusi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

Ota yhteyttä 02 64 69 600
Lue lisää ambulanssipalvelusta

Kiireellinen ensihoitopalvelu

Ensihoidosta vastaa terveydenhuoltolain mukaan sairaanhoitopiirit. Tuotamme palvelua Satakunnan ja Pirkanmaan sairaanhoitopiireille.
Toimimme Huittisten, Kokemäen, Harjavallan, Punkalaitumen ja Säkylän alueella.

Hätätilanteessa

Soita aina

112

Turvapuhelinpalvelut Huittisissa

Turvapuhelin mahdollistaa turvallisen
kotona asumisen ikäihmiselle, kenellä toimintakyky on laskenut. Jos sairastuu tai vaikka kaatuu niin silloin on hyvä hädän hetkellä tietää, että saa apua.
Palveluun kuuluu asennus, hälytyskeskus- sekä auttajapalvelut ympärivuorokautisesti. Lisätietoja saatte meille soittamalla.

Kiinnostuitko
turvapuhelinpalvelusta?

Palvelutalo Pihlavantähti Pori

Pihlavantähti sijaitsee nimensä mukaisesti Pihlavassa, Uusitalontie 2. Kaikki palvelut ovat lähellä, terveysasema, apteekki ja kaupat on kävelyetäisyyden päässä.
Asunnot ovat esteettömiä, joihin pääsee kulkemaan rollaattorin ja pyörätuolinkin kanssa. Talossa on hissi. Asunnot ovat 31m2 yksiöitä ja 41m2 kaksioita. Voit varata myös oman saunavuoron.

Orvokin Palvelukeskus Nokia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Villa Onni Huittinen

Villa Onni sijaitsee Huittisissa, Kyntäjänkatu 4 A. Se on rivitalo, joka on valmistunut vuonna 2021. Asunnot ovat eri kokoisia kaksioita ja yksiöitä, saunalla tai ilman. Huittisten keskustan palvelut ovat lähellä. Alue on rauhallinen.

Kysy vapaata vuokra-asuntoa

Hoivarakentaminen

Palveluasumisessa tärkeä tekijä on tilojen ja rakennuksen suunnittelu. Riittävä yksityisyys esteettömästi toteutettuna sekä yhteisöllisten tilojen toimivuus takaavat mukavan asumisen. Satahoivassa tiedämme, että hyvin suunnitellut sisä- ja ulkotilat kutsuvat asukkaita osallistumaan yhteisön toimintaan ja tukevat arjen sujumista. Rakennus luo puitteet hoitohenkilökunnan työn mielekkyydelle ja asukkaiden viihtymiselle.